Tillbaka

Då var vår halvsemster över och vi kastar oss in i en händelserik höst! Först vill vi påminna om tävlingen på WS och Company. Sista tävlingsdatum är 16/8 -2012 så det är bara en dag kvar. Som sagt, vi har varit på en halvsemester och undertiden har våra lager i web-shoppen sinat. Det får bli vårt första uppdrag, att fylla på igen!

På sista tiden har vi fått en hel del telefonsamtal angående om man kan beställa från web-shoppen via telefonen. Det går naturligtvis jättebra det med. Vi har inte haft någon information om detta på vår sida, då vi helst ser att det sker via web-shoppen, men ibland kan omständigheter göra att man inte vill eller kan beställa via sidan. Under varje artikel i vår web-shop finns ett artikelnummer. Ha det till hands när du gör en beställning via telefon. Kom även ihåg att fraktkostnaden tillkommer även här, precis som det gör online. Vi kommer att be om din adress, personnummer, e-post och/eller mobiltelefonnummer.

Det kommer att hända en massa nytt. Inte bara nya varor i shoppen, guider och annat utan även avdelningen tillsammans kommer dra igång på riktigt. Ja nu vill inte jag säga för mycket så  jag avslutar här med att tacka alla våra härliga kunder och besökare för en kanonsommar! Och vi hoppas att ni vill hänga med oss i höst också! Nu kör vi =)

 

Det här inlägget postades i Höst, Nyheter, Sommar, Tävlingar, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *