Snart så…

I dag blev allting klart inför renoveringen av vår butikslokal. Vi har talat med bygglovskontoret, miljökontoret, fastighetvärden, rörmokare, elleverantör och elektriker… och summan av alla dessa samtal är att *trumvirvel* allt är grönt! Nu har vi klartecken att gå in och renovera. Ja, för renovera behöver vi göra. Utgångsläget är väl ”sådär” måste jag nog ändå säga, men det ska bli fint när det är klart. Jag törs även utlova lite löst att premiäröppningen kan komma att hållas redan 1a november om allt (eller i alla fall mycket) går vår väg.

Det här har tagit en hel del tid och vi som hade tänkt att lägga upp ett antal nya formar i webbutiken idag, det hinns inte med. Imorgon dock kommer att vara en mer normal arbetsdag så de kommer upp då istället, men idag är vi bara glada över att vi har allt klart inför renoveringen av lokalen. Adressen är Nya Tanneforsvägen 26 i Linköping på gaveln mot drottningrondellen. Kom gärna förbi och säg hej om ni ser oss där.

Här följer lite bilder. Som ni kan se har vi en hel del att… riva, bygga, spackla, måla osv vi kanske gör några statusuppdateringar om detta projekt, men, detta är ju ingen byggblogg så vi får nog ta och försöka hålla dessa inlägg väldigt få

 

Det här inlägget postades i Butiken, Nyheter, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *