RTV – Silikon WS Formsilikon ny formula!

RTV Formsilikon

Nu har vårt Formsilikon blivit ännu bättre!

Det nya RTV – Formsilikon har högre draghållfasthet 4,03 MPa och är ännu mer töjbart Brottöjning 401% och du kan gjuta kalla material -50°C och varma material 200 °C. Silikonet är kemresistent mot PU (Polyuretan) & PE (Polyeten)
Formsilikon används till att skapa gjutformar till bland annat betong, plaster, gips och mycket annat. Det har en hög detaljupptagningsförmåga och det blir lätt att återskapa riktigt små detaljer med väldigt liten Linjär krympning, endast 0,46%. Det ger starka lätthanterliga gjutformar med lång livslängd. RTV Formsilikon är ett kondensationshärdande gjutsilikon.

En annan nyhet med den nya formulan är att vi valt en blå härdare. Detta gör att det blir ännu lättare att blanda härdaren och silikonet till en homogen blandning. När silikonet har fått en ljusblå färg är det klart.

Det finns mycket bra att säga om RTV Formsilikon, det bästa är att prova själv!

Klicka här för att komma direkt till produkten i vår webbutik WS och Company.

välkommen till WS och Company

Det här inlägget postades i Betong, Formsilikon, Produktnyheter, roxengatan, Silikon, WS & Company - Webbutiken, ws formsilikon och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *