Nya färger på väg in, förhandstitt

Vi provar mängder med produkter till vår webbutik WS och Company hela tiden. Det är sällan vi fastnar för en produkt så snabbt som vi fastnade för dessa nya färger som nu är påväg in. Vi provade på några befintliga gjutningar vi hade och jag ville slänga upp en bild på en gång trots timmen är sen. Hoppas att bilden ger färgen lite rättvisa i alla fall.

Blå granit lila metallicfärg

Sakerna på bilden här ovan är endast målade med ett lager färg. Denna metallicfärg är väldigt dryg och har en smått otrolig täckförmåga.

På bilden har vi precis målat det första lagret av färgen och wow vilken täckförmåga och vilket tryck det är i färgerna! Dessutom busenkla att måla med utan rinningar och ränder. Den kommer i många olika kulörer och de första bör hamna i webbutiken redan i helgen. Det är kulörer från neutrala som silver och granit till riktigt starka blå, rosa och gröna och det mesta däremellan. Vi tycker verkligen ni ska prova dessa färger och kommer därför att ha ett riktigt bra erbjudande på de kulörer som lanseras den närmaste tiden.

Detta blir ett perfekt kompliment till Patiofärg, vit betongfärg och alla effektfärger som redan idag finns i butiken.

Det här inlägget postades i Färg, Metallicfärg, Produktnyheter, WS & Company - Webbutiken. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *