Mycket nytt i webbutiken WS och Company

I vår webbutik WS och Company har det kommit mycket nytt på sista tiden. Vi har provat ut produkter över hela vintern det är mycket vårnyheter som tillkommit och ännu fler som är på ingång. Några av dessa nya varor och många därtill hittar du nu i vår webbutik. Klicka på bilderna så kommer du direkt till produkten.

Vi har även mycket annat kul på gång. Vi har börjat att spela in videos för att visa lättare hur man använder sig av silikon, latex, resin och många av våra andra produkter. Det kommer även lite generella guider om hur man gjuter i betong, akrylharts, gips, formsten och mycket annat samt en hel del pysselvideos. På våran guide-sida i webbutiken hittar du redan i dagsläget några stycken olika guider. Klicka här för att komma dit.

Rostfärg MM modern masters iron paint

Rostfärg – MM Modern Masters iron paint Modern masters ironpaint är en äkta järnfärg med tillhörande rostaktiverare. Med MM metal effects iron paint skapar du enkelt effektfulla rosteffekter.

 

Kopparfärg - MM Modern masters copper paint

Kopparfärg – MM Modern masters copper paint.  Modern masters copper paint är en äkta kopparfärg med tillhörande patina-aktiverare. Med MM metal effects copper paint skapar du enkelt vackra ärgade ting som ser väldigt äkta ut

 

Akrylharts

Akrylharts Akrylharts är ett gjutbart giftfritt material som både är lätt att gjuta med och som ger enastående resultat. Det tål både väder och vind och går därför bra att ha utomhus. Materialet är vackert i sig, men om man vill förädla det går det bra att slipa upp blankt. Det går också att färga, gjuta med metallpulver, pensla eller spatla ut det. Här är det bara fantasin som sätter gränser. Prova blanda in täljsten, sten, glas eller andra material för att få ett annorlunda utseende. Med hjälp av stöd så som t.ex glasfiber kan man skapa stora ihåliga konstruktioner.

 

Latexform Gjutform - Groda

Latexform Gjutform – Groda. Denna gjutform (latexform) föreställer en groda med krona. Grodan är 10 cm hög och ca 8,5 cm som bredast.

 

Patiofärger - Patio paint outdoor

Patiofärger – Patio paint outdoorr. Patio Paint Outdoor är som namnet avslöjar en utomhusfärg för bland annat betong, gips, keramik och frigolit. Färgen tål temperaturskillnanderna utomhus och även väta och sol. Patio Paint Outdoor behöver inte lackas utan är naturligt vattenresistent.

WS och Company Formverkstaden - Klicka här för att komma till butiken!

 

 

Det här inlägget postades i Betong, Butiken, Formsilikon, Nordic Crystal Resin, Produkter, Produktnyheter, Silikon, Tips och inspiration, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *