Med solen i ansiktet och sikte på våren

Då var vi tillbaka på riktigt efter alla helgerna. Mätta och taggade till tänderna för ett nytt spännande år. I morgon är det i och för sig Trettondedag jul, men sen så! Den 7:e januari får vi tillökning här på WS Form. Då kommer en kille som heter Philip. Philip ska praktisera hos oss. Det blir spännande.

Nu till våren blir det en hel del förändringar i både vårt kursutbud, WS Design / Formgjuteriet och webbutiken. För att ta det hela kort så kommer vi endast köra betongkurser under 2015. Det enda undantaget är specialkurser som vi fortfarande kommer att erbjuda. Betongkursen kommer att bli betydligt bredare och kanske något längre. Hela upplägget är inte klart, men vi kommer att blanda in element från de andra kurserna in i betongkursen. Vi tror detta kommer bli riktigt spännande och framförallt riktigt givande för våra kursdeltagare. Detta är någonting vi kommer att presentera redan under januari.

Marschallhållare Rejmes LogotypUnder WS Design eller Formgjuteriet som vi brukar kalla det kommer det även hända ganska mycket. Under hösten har vi fått många förfrågningar och idéer om våra marschaller Kombo. Detta har inspirerat oss till att erbjuda många fler tillbehör till dessa. Vidare har vi fått mycket specialönskemål på olika sorters marschaller. Bland annat håller vi just nu på att leverera marschaller till Rejmes alla kontor, dessa ser ut som på bilden här intill och är framtagna helt efter kundens önskemål och mått.

Det blir en helt egen marschallsida helt enkelt då många har tyckt att vi borde ha lite fler bilder på våra prylar, självklart har ni rätt i det!
WS och Company som är vår webbutik kommer även den få en hel del förändringar, men vad dessa blir håller vi på lite än. Nu måste vi vakna till lite efter alla helgerna och inventeringen. Det var en härlig morgon med solen i ansiktet på väg in till jobbet, ny energi och ett helt nytt år!

Allt gott!
Jonas & Caroline

Vi finns både på Facebook och på två ställen på Instagram WS Form / WS och company för webbutiken och WS Form / Formgjuteriet för formverkstaden och vår egen design.

Det här inlägget postades i Formgjuteriet, Kurser, Marschallhållare, Nyheter, WS & Company - Webbutiken, ws form och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *