Material, Silikon

Silikon är ett av de material vi arbetar mest med. Det finns en mängd olika silikoner man kan använda sig. Det finns till exempel silikon för livsmedelsbruk, heta material, mekanisk slitage och mycket annnat. Några mer specifika områden där vi använder silikon kan till exempel vara bakformar med logotyper, leror till till exempel keramik, formar för stearin, choklad, gjutformar till betong mm mm. Vidare tillverkare vi produkter i silikon. Det kan till exempel vara packningar, dämpplattor, skyddande skal eller olika förvaringslösningar som på bilden här, en bitshållare, i den färg du vill.

Bitshållare silikon hjärta blå

Perfekt julklapp eller present till den händige. Bitshållare i form av ett hjärta.

Om du är intresserad av gjutformar för ditt tänkta material eller en produkt i silikon. Hör med oss. Vi har bred erfarenhet om rätt silikon till rätt uppgift. Vi designar och formger produkten eller gjutformen efter dina önskemål. Vi hjälper dig att göra verklighet av din idé.

PS: Är du intresserad av bitshållaren i form av ett hjärta, hör av dig till info@wsform.se Finns i blå, grön, röd/rosa, vit eller svart. Priset är 89 kronor. Perfekt julklapp till någon händig du tycker om! Eller dig själv.

Det här inlägget postades i Formverkstaden, Jul, Nyheter, Produktnyheter, Tillverkning, ws form, ws formsilikon och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *