Mobiltelefonställ

Nu slipper jag försöka trilskas med att luta min mobil mot olika föremål när jag vill ha den stående i en vinkel. Jag tillverkade ett mobiltelefonställ som jag ska montera en nyckelring i så jag alltid får med mig det. Det är gjort i Nordic Crystal Resin och det du ser på bilden är en relativt grov prototyp av det hela. Lite mer finlir, sen så ska den finnas i alla möjliga olika färger och till olika mobiltelefoner. Intresserad av ett redan nu? Kanske med något personligt i eller någonting representativt för ditt företag? Hör av dig till jonas@wsform.se
Här nedan får ni ett smakprov: PS jag skissar lite på en unversalmodell i färgat silikon, vi får se hur det går med den : -)

/Jonas

mobilstall2 mobilstall3 mobilstall1

Det här inlägget postades i Nordic Crystal Resin, Nyheter, Produktnyheter, ws form, ws formsilikon och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *