Kroppsavgjutningar – Händer

Handavgjutning aluminium kroppsavgjutningVi arbetar med avgjutningar och formar i många olika material. Ett naturligt litet sidospår är att vi även gör vissa kroppsavgjutningar som vi sedan skapar statyetter av på många olika sätt och i många olika material. Här ser ni ett exempel på en hand i aluminium hållandes i ett svartpigmenterat betonghjärta (infästningen i stenen är provisorisk i väntan på den riktiga basen)

Barnhänder, par som håller varandras händer, förälder och barn som håller varandras händer, personliga ”smyckeshänder”, bokstöd, möjligheterna är många. Din fantasi sätter gränserna på vad vi kan göra för dig. Vi gör kallgjutningar i järn, aluminium, brons, plast (i alla olika färger), koppar, gips, betong och många andra material.

Priser från endast 545 kronor (enklaste utförande i gips)

 

gjuta av händer

Vi gör även ansikten och gravidmagar och mycket annat. Hör med oss om du vill stå staty. Vi kan även tillverka perfekt sittande masker som ni sedan kan sminka som ni vill.Vi använder oss alltid av proffesionella allergifritt silikon, alginat och andra material avsedda för hudkontakt!

 

Det här inlägget postades i Kroppsavgjutningar, Nyheter, roxengatan, Silikon, ws form och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *