Gjutformar för hoppstenar och balustrader

Gjutform hoppstenIdag har vi lagt till några nya spännande varor i vår webbutik WS och Company. Det handlar bland annat hoppstenar och balustrader. Vi har tidigare haft pelare i webbutiken och nu har vi lagt till ytterligare en samt fått en överliggare, så nu kan du bygga dina egna balustrader på riktigt. Dessa gjuter man som vanligt i betong i plastformar som är tillverkade just för betonggjutning.

Hoppstenarna är även desas tillverkade i samma plast och mätet 50 cm i diameter och har en kompassros på ovansidan. Mycket tjusigt sätt att bygga hoppstigar i trädgården. Denna sten är 5 cm tjock. Det är inte bara hoppstigar man kan bygga med hjälp av den här fina trädgårdsplattan. Ställa krukor på eller pynta på andra sätt i trädgården går bra det med. Man kan även färgtvätta plattorna för att ge en helt ny effekt, eller färga in med färgpigment till betong. Kika gärna in i webbutiken för det har tillkommit en hel del andra varor också, från latexformar till släppspray.

Våren börjar komma igång på allvar nu och plusgraderna håller sig även nattetid, snart är den stora gjutsäsongen igång, härligt! Vi är laddade för att svara på alla era frågor, om det så är betong eller formtillverkning ni undrar över, kontakta oss!

Klicka på loggan för att komma till webbutiken

Hobbywebbutiken WS och Company

Ha en härlig påskhelg önskar Jonas och Caroline

Det här inlägget postades i Betong, Gjutformar -plast, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *