En smygtitt på våren (trädgårdsplattor)

Mitt i all julstress har vi gjutit betong-plattor!

Här är ett exempel på några av vårens trädgårdsplattor som du enkelt gjuter själv i betong. Detta är bara ett fåtal av alla nya trädgårdsplattor som ska komplettera de man redan hittar  på www.wsochcompany.se. Att gjuta egna trädgårdsplattor eller markstenar är inte alls så knepigt som man kanske kan tro, inte med dessa formar. Man  fyller upp med finbetong eller grovbetong, dunkar de i marken några gånger och sen är det klart. Urtagningen av plattan är minst lika enkel tack vare den smarta uppbyggnaden med rejäla kanter. Alla våra gjutformar för marksten och trädgårdsplattor är i industriplast och håller för mängder av gjutningar.

Vill man inte ha stenarna i ren betong kan man alltid färga in, eller lägga grus i botten eller på annat sätt sätta sin egen touch. T.ex kan man med plattorna på bilden färga in den runda med hjälp av t.ex. svart färgpigment (som du även det hittar i vår webbutik) för att på sådant sätt skapa ett effektfullt mönster. Det är inte heller bara på marken du kan ha dessa plattor. Om du inte fyller upp dem helt kan du ”kakla” väggar med dem. Vi erbjuder även formar för just detta ändamål, väggbeklädnader, som vi tidigare skrivit om i ett annat inlägg. (klicka här för att komma till inlägget)

Nu har vi nämnt att det är smidigt och personligt att gjuta egen marksten, men det är faktiskt även riktigt billigt. Jämför gärna kvadratmeterpris på mönstrade markstenar.

Välkommen in i webbutiken redan idag för att se vårt nuvarande sortiment som vi fyller på hela tiden. Där hittar du även ytbehandlingar för betong som t.ex betonglack, impregnering, betongvax. För dig som är pysslig finns massor av akrylfärger, patiofärger och mycket annat kul.

Ps: Börjar du gjuta nu har du tillräckligt med sten till våren, även om du endast har ett fåtal formar. Håll ögonen på den här bloggen så kommer det även tips och råd hur du lägger din marksten och vad man bör tänka på.
Gjut egna plattor i betong Gjut trädgårdsplatta

Det här inlägget postades i Betong, Marksten, Produkter, Produktnyheter, Trädgårdsplattor, WS & Company - Webbutiken, ws form och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *