Det våras

I formverkstaden och webbutiken är det full fart. Det märks att våren är här / närmar sig då många blir sugna på att börja gjuta i betong i trädgårdarna. Vill du ha en kickstart i betonggjutningen i år? Se våra betongkurser. Här lär du dig mycket, på kort tid! Klicka här. Om du inte vill gå kurs men ändå börja gjuta hittar du gjutformar till betong och gips genom att klicka här.

I formverkstaden håller vi på som bäst att tillverka nya gjutformar till webbutiken och till vår egen kollektion. Två exempel på detta ser du här på bilderna nedan. En tjusig sko tillverkad i vårt gips för utomhusbruk och en ljusstake i betong.

 

Sko i gips

Vi provade lite nya gjuttekniker, inga skarvar eller platta baksidor

Ljustakar i betong är alltid trevliga. Här en lite speciell gjutning

Ljustakar i betong är alltid trevliga. Här en lite speciell gjutning

Visste du att vi kan tillverka din design på beställning? Vi designar och gjuter stort som smått, från skyltar, bord, pallar och bänkar i betong med logotype till mindre prylar i cementbaserade produkter, plaster och mycket annat. Välkommen till en riktig formverkstad! Läs mer om oss här.

Ni hittar oss och vår verkstad / lagerbutik i Linköping på Roxengatan 9-11 i Tornby. Här finns allting ur sortimentet på ws och company och även våra egna produkter. Vi bör väl kanske varna lite för just nu så bygger vi om, rejält! Så allt är inte på sin plats, men vi hjälper självklart till att hitta det du eftersöker. Välkommen!

Det här inlägget postades i Betong, betongkurs, Creative, Formverkstaden, Gjutformar -latex, Gjutformar -plast, Kurser, Ljushållare, roxengatan, Tillverkning, Tips och inspiration, Vår, WS & Company - Webbutiken, Ws Design, ws form, ws formsilikon och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *