Betonglack, Betongvax och Topper

Betonglack och betongvax

Betonglack till betongbänkar, köksskivor och golv.

Nu har vi uppdaterat ettiketterna på Betonglack, tjusigt tycker vi. Innehållet är dock lika bra som tidigare. Det fungerar som en sealer och binder damm och kalk i betongen. Betonglacket fungerar även i kök eftersom det inte är skadligt tillsammans med livsmedel. Det fungerar även utomhus. En perfekt dammbindare, sealer och lack för betong. Det är även optimalt att använda som grund inför behandling med våra andra produkter som till exempel Topper och Betongvax.

Eftersom Betonglacken binder damm och kalk undviker man att få upp det i toppern eller vaxet. Om kalk och betongdamm blandar upp sig i vax och lack kan man råka få en mjölkig yta. Topper använder man oftast på köksbänkskivor och utomhus och andra ställen där det ofta förekommer väta under längre tid. Betongvax är bra där man vill ha riktigt slittåliga ytor som till exempel golv och arbetsbänkar
I webbutiken erbjuder vi betonglack i storlekarna 250 ml,(pris 169 kr) 500 ml (269 kr) och 1 liter (399 kr). Önskar du en större mängd, kontakta oss.

Cirka Materialåtgång ws betonglack

50-70 kvm/L Betongyta tät, finslipad över 2000 grit

35-50 kvm/L Betongyta normal, finslipad 500-1000 grit

25-35 kvm/L Betong normal yta, slipad för t.ex mattläggning eller industriyta.

15-25 kvm/L Porös Betong oslipad eller flytspackelyta.

Kortfattad beskrivning, gör såhär:

Lägg ett tunt lager som förstsa lager. Stryk ut med pensel, microfibermopp, skurnylon eller spraymunstycke. Låt detta lager torka till ordentligt. Även om betongen (speciellt flytspackel) verkar ”svälja” betonglacket så låt det vara. I det första lagret kan man annars hälla på hur mycket som helst då betongen suger åt sig. Lägg ett andra lager.

Det här inlägget postades i Betong, Betonglack, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *