Att ta med jobbet hem

Nästa gång jag får för mig att ta med jobbet hem ska jag även komma ihåg att ta med jobbkläderna likaså…

Det var dock värt det alla gånger för jag jobbade med en personlig favorit, sommarstenar. Sommarstenen är så där härligt enkel och naturlig i formerna och knyts runt halsen med ett enkelt läderband. Det enda som jag gör med dem är att slipa och putsa upp en kindvänlig yta. Ni kommer säkert ihåg själva när ni var små och hittade lena stenar på stränderna och man tog och smekte sig med dem  på kinden, precis den känlsan vill jag återskapa i dessa smycken. Bilder på dessa anspråkslösa smycken kommer riktigt snart.

Det här inlägget postades i Formsten, Halssmycken, Täljsten och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *