WS Design premiär

WS Design design med hjärta

Nu finns WS Design uppe. Du hittar sidan genom adressen www.wsdesign.se. WS Design är produkter som vi på WS Form tycker mycket om att både se på och att tillverkar. Det är en liten avstickare som vi gör vid sidan av våran huvudverksamhet som är i huvudsak gjutformar till många olika material och användningsområden. Alla produkter du hittar på WS Design ligger mycket hjärta bakom och alla produkter är i absolut högsta kvalitet både när det gäller materialval och känsla. Ett annat kännetecken är att alla produkter här är handtillverkade. Vi har många produkter att lägga upp på denna sida och den är långt ifrån välfylld idag när den har premiär.

På WS Design kan du betala med paypal och banköverföring och tillsammans med vår hobbywebbutik erbjuder vi även betalning via kort, faktura och avbetalning.

Vi hoppas att du ska tycka lika bra om våra ting på WS Design som vi gör.
Med vänliga hälsningar, Jonas & Caroline WS Form

Här följer några bilder över vad du kan hitta på WS Design. Klicka på dem för att komma direkt till varan

Stumpstake täljsten ws designTrearmad ljusstake putsad ws designhjärta med ljus jul ws designpizzasten bakplatta ws design

Det här inlägget postades i Återförsäljare, Bakplattor/pizzastenar, Betong, Butiken, Formverkstaden, Inredning, Jul, Ljushållare, Nyheter, Produkter, Produktnyheter, resin, roxengatan, Täljsten, Trä, WS & Company - Webbutiken, Ws Design, ws form och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *