Vi jagar paket och brev!

Tyvärr har det blivit någonting fel i postgången sen vi flyttade in på vår nya adress Roxengatan 9-11 i Linköping. Redan i måndags började jag undra varför vi helt plötsligt inte fick brev eller paket till oss. Jag tog kontakt med posten i tisdags för då tyckte jag det började bli tråkigt att kika i postfacket, vem vill ha ett tomt sådant? Jag längtade till och med efter någon räkning, och det är ju inte så ofta. Idag återkom i alla fall posten till oss och förklarade att de hade en hel hög med brev till oss som de ska leverera igen från och med i morgon.

Vi ber om ursäkt för att detta kan ha dragit ut på tiden för er som skickat in projekt eller förfrågningar via brev till oss. Men jag lovar att jag ska återkomma till er alla imorgon när jag gått igenom posten…. och så hoppas jag att jag inte gapade efter för mycket räkningar nu bara när jag stod där och hoppades 😉

mvh Jonas Virsén

Det här inlägget postades i Leveranser, Nyheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *