Uppdatering av formverkstaden

Vi har uppdaterat avdelningen om formverkstaden lite. Vi får många förfrågningar om vi kan hjälpa till med att ta fram en speciell produkt eller en speciell form. Vi tillverkar formar för ljus, betong, plast, is, livsmedel, gips, tenn, resiner och en mängd andra material. Själva formarna tillverkar vi i material så som trä, gips, många olika silikoner och plaster, latex mm. Formar i väldigt exakta mått är inga problem!

Det är inte bara själva formarna som vi tillverkar utan vi kan även göra exakta kopior och lagningar av ornament och stuckaturer, plastdelar till allt möjligt. Det mesta som är i plast, bruk och trä mm med andra ord.

Vi tillverkar även en hel del egen design. Kanske har du en idé på en produkt som du vill ha tillverkad till företaget eller privat, hör med oss!

 

Det här inlägget postades i Betong, Formsten, Formverkstaden, Gjutformar -latex, Gjutformar -plast, Inredning, Jul, latex, Material, Nyheter, Produkter, resin, Säsong, Silikon, Silver, Tillverkning, Trä och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *