Nytt tillbehör till vår populäraste marschallhållare!

Marschallhållare i betong svart och ljus

 

Nu är ett efterfrågat tillbehör äntligen här! En förstärkt botten till vår marschallhållare kombo. Foten är tillverkad i 1,5 mm rostfri plåt och är väldigt slitstark. Perfekt för dig som har restaurang eller av annan anledning måste flytta dina marschaller ofta. Denna plåt gör att du får tåligare kanter när man ska lyfta och flytta dagligen mot hårda underlag som till exempel asfalt. Det gör det även något enklare att lyfta marschallen då man kan vara mer ovarsam vid tippning för att få ett bättre grepp. – Den förstärkta botten kostar 150 kronor extra.

Övriga tillval till Kombo är bland annat:
– Markfäste ex. jordankare eller ”stolpe” för infästning i asfalt
– Profilering – Din logotyp eller text/bild i relief
– Infärgning i olika färger
– Du kan även få marschallhållaren i önskad storlek

Anpassad för både växter och marschaller.
Vår marschallhållare kombo är en kombinerad marschallhållare och kruka och passar alla marschaller av ”normal” storlek. (hålet är 111 mm). Djupet är justerbart. När du använder Kombo som kruka använder man hålet som det är och när man vill använda Kombo som marschallhållare lägger man i medföljande distans i lärkträd. Då når marschallen upp till bra höjd.

Sandputsad i svart eller natur.
Kombo är tillverkade för hand av oss på WS Form. Ytan består av en extremt hård sandputs som står emot slitage och stötar mycket bra. Som standard finns den i två olika färger. Svart eller natur (ljus). Som tillval kan du även påverka infärgningen om du har speciella önskemål.

Dränerad och genomtänkt.
Designen är inte en slump. Att alla marschallerna är 15 cm breda är en noga avvägning mellan tillräcklig stabilitet och utseende. Kombo står när de andra faller! Skulle du vilja ha den ännu mer stabil erbjuder vi jordfäste eller infästning för asfalt. Kärnan i Kombo är armerad betong. Betongen vi använder oss av är frosttålig och stabil. Den ger även Kombo vikten som behövs för att stå stadigt. Marschallhållaren / krukan är även dränerad för att undvika vattenansamling vid vattning av växter och dyl.

Många olika storlekar till skäliga priser
Som standard erbjuder vi kombo i 4 stycken olika storlekar. Som tillval kan du välja en annan storlek om så önskas. Det är en riktigt högkvalitativ produkt till ett bra pris.

Priserna gäller både svart och natur (ljus) i standardutförande
15×15 cm – 299 kr
15×30 cm – 389 kr
15×45 cm – 489 kr
15×60 cm – 699 kr

Välkommen med din beställning via telefon 0707-163830 eller e-post info@wsform.se eller besök vår butik i Linköping

Marschallhållare i betong i Linköping

Marschallhållare ws form Marschallhållare närbild Svart marschallhållare kruka i betongMarshallhållare

Det här inlägget postades i Betong, Formverkstaden, Ljushållare, Marschallhållare, roxengatan, Uncategorized, Ws Design, ws form och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *