Nya formar, hjärta, hjärta, talk och ängel

Nu har vi ytterligare två hjärtformar i sortimentet. Du kan numera även hitta talk i sortimentet. Talk är superbra när formarna börja kännas lite tröga och kärva. Det fungerar lika bra till latex som till silikon. Massera helt enkelt in lite talk och vipps så är formarna smidiga och som nya igen. Klicka på respektive bild för att komma direkt till den produkten.

Vi får många förfrågningar om man kan köpa våra gjutformar som produkt. Jag menar alltså den produkten som man gjutit i en form. Svaret är ja, det kan man. Det är bara att maila oss om det så ordnar vi det. Vi kommer även att lägga upp sådana produkter i shoppen snart. Vi har bara inte bestämt oss för i vilket material vi ska sälja dem och vilken ytbehandling vi ska ha på dem, men det är på väg. Vi kommer även ha produkter som inte finns som gjutform… varför? Ja, lite speciella saker som bara vi säljer vill vi ju gärna ha kvar : -) Någonting som heter ängeldroppar kommer dyka upp snart.

 

Det här inlägget postades i Betong, Gjutformar -latex, Nyheter, Produkter, Produktnyheter, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *