Ny vecka, nya produkter och bloggsnack

Hjärta med valfritt efternamn och plats för värmeljusJag såg på tv härom morgonen att om man ville behålla sina bloggbesökare och vara riktigt intressant så skulle man blogga 3-4 gånger om dagen… oj då! Ja, nu hinner vi inte riktigt med det eftersom vi jobbar hårt mot julen och sen kan jag väl erkänna att jag inte skulle kunna få fram 3-4 bra inlägg dagligen så jag är allt lite imponerad av dessa riktiga bloggare.

Med detta sagt så tänkte jag nu blogga om våra nya produkter.
Som sagt har vi börjat att lägga upp våra julsaker allt eftersom de blir klara. Därför har vi nu skapat en ny artikelgrupp i vår webbutik som heter just Jul och den hittar ni här. Där kommer ni tids nog hitta många fina julsaker. Vidare så har vi ökat upp vår träproduktion och det första resultatet är detta vackra hjärta, med eller utan tryck, som ni kan se här till vänster. Vill ni se fler bilder så besök direktlänken till webbutiken som ni hittar här.

Det blir en hel del nya träprodukter som kommer komma upp närmaste tiden, men inte bara det utan nu börjar vi att komma ifatt när det gäller latexformarna också så nu blir det en hel del sådana uppdateringar också.

Ja, nu minns jag. De där bloggexperterna sa att det var bra att hålla sig kort också så det är nog bäst jag slutar här.

ps, glöm inte att gilla oss på facebook. Där uppdaterar vi om det mesta som rör företaget och butiken.

Det här inlägget postades i Facebook, Formverkstaden, Gjutformar -latex, Inredning, Jul, Nyheter, Produkter, Produktnyheter, Säsong, Trä, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *