Ny guide på ws och company

Vi har beslutat oss för att eftersom vi använder produkter från vår webbutik när vi skapar våra guider bör just guiderna även finnas där. Därför har vi i dag öppnat en ny avdelning där som heter guider, tips och inspiration. Just nu är det väldigt sparsmakat men vi hoppas att kunna fylla upp sidan med många bra och användarvänliga guider. Vi har några stycken liggandes och nu när vi äntligen fått ändan ur vagnen och bestämt oss för hur upplägget ska vara så ska det nog inte ta länge innan de guiderna finns tillgängliga också.

Om du har några bra tips (med bild) eller vill visa någonting inspirerande som du gjort i till exempel betong, resin eller med pigment mm. Tveka inte att höra av dig till info@wsochcompany.se så kan du bli publicerad där och även med namn och länk om så önskas.

Vad händer med ”guider” här på WS form då? Jo, den avdelningen kommer att försvinna. Det ligger ju faktiskt bara en guide där just nu och det är färgpigmentsguiden. Vi kommer göra en ny sådan väldigt snart. Tanken är att WS Forms blogg i fortsättningen ska innehålla mer av vad vi faktiskt pysslar med och vad vi tillverkar själva samt vår formverkstad och kurser mm.

Nu är det höst, eller ja, väldigt snart är det höst i alla fall och det finns mycket på agendan. Det första och det kanske största är att vi lanserar vårt eget märke när det gäller vissa varor. Vi vill hålla så hög kvalitet som möjligt på våra produkter vi säljer och vara med från första spadtag så att säga. Det blir inte bara billigare för er utan det blir också betydligt mer kvalitetssäkrat!

Det här inlägget postades i Formverkstaden, Tips och inspiration, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *