Nu går flyttlasset, ny adress!

Roxengatan9-11Under vecka 30 börjar vi flytta in på vår nya adress Roxengatan 9-11 i Tornby, Linköping. I första hand flyttar vi verkstaden, lager och kontor, men detta kommer även påverka öppettiderna i vår butik på Nya Tanneforsvägen 26 då vi inte kommer ha några fasta öppettider i butiken. Om ni vill komma in går det jättebra att ringa på 0707163830 så kommer vi och släpper in er. De nya lokalerna ligger i närheten. Butiken kommer även den flytta till Roxengatan när övriga verkstamheten är på plats.

Vi har länge letat efter en ny lokal som uppfyller alla våra önskemål på svängrum, ventilation, lastmöjligheter och läge. Tidigare har vi haft butik på ett ställe, verkstaden på ett annat och kontor och lager på ett tredje. Desstuom får vi betydligt bättre plats för kurserna som nu får egna rum.

Nu ska det målas, putsas, renoveras och skyltas! Flytten beräknas vara helt klar under vecka 35

[quote align=”center” color=”#999999″]Välkomna till vår nya adress Roxengatan 9-11 i höst![/quote]

 

Det här inlägget postades i betongkurs, Butiken, formkurs, Formverkstaden, Kurser, Nyheter, resinkurs, Tillverkning, WS & Company - Webbutiken, ws form och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *