Lim i dubbel bemärkelse E6000 och Bostik Maxi Bond – Xtream

Ny vara i webbutiken – Bostik Maxi Bond X-tream – Det perfekta limmet till att limma upp väggstenar som du hittar som gjutform i vår webbutik WS och Company.

Bostik Maxi Bond X-tream är ett perfekt lim för att limma upp betong på väggarna och därför även till våra väggstenar / väggdekor som du hittar i webbutiken.

Bostik Maxi Bond X-tream kan dock mycket mer än så! Bostik Maxi Bond X-tream konstruktionslim Maxi Bond X-tream är ett konstruktionslim, montagelim och limmar i princip alla material. Betong, glas, plast, metall, trä, gips, cellplast bara för att nämna några få. Bostik Maxi Bond Xtream fungerar även under vatten och i temperaturer från -40°C till 120°C och har en slutstyrka på hela 210! ton per kvm. Så letar du efter ett riktigt starkt lim för att sätta väggstenar / väggdekor eller någonting helt annat, se hit. Kolla även in videon nedan.

 

[youtube id=”lnFTF2_U_6s” width=”420″ height=”315″ autoplay=”no” api_params=””]


Klicka här för att komma direkt till Bostik Maxi Bond X-tream hos WS och Company

E6000 för resin och andra ställen för genomskinligt lim

E6000 Superstarkt limE6000 är ett välkännt lim i hobbykretsar och kanske då framförallt för de som arbetar med smyckestillverkning. E6000 håller fotot på plats i fotosmycken, limmar olika smyckesdetaljer nästintill osynligt och mycket mer än så. E6000 är ett kristallklart lim som är i princip osynligt vid normal användning och fäster på de flesta material från metaller, resin och plast till betong och gips. Ett riktigt bra drygt allroundlim som är otroligt starkt och håller det mesta på plats.

Åter i lager!

Klicka här för att komma direkt till E6000 hos WS och Company

 

Det här inlägget postades i Produkter, Produktnyheter, resin, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *