Lillgammal jul i Landeryd & Gamla Linköpings julmarknad – Nu är det jul!

marknad

Då var det dags för årets Julmarknader 2014. Vi har som en tradition att alltid stå på Gamla Linköpings Julmarknad och det har vi gjort sedan många år tillbaka. Det är en riktigt mysig tillställning med många olika utställare, knallar, lotterier och allt som hör en traditionell julmarknad till. Där kommer ni hitta oss även i år. Ett trevligt startskott för december månad.

I år kommer vi även att stå på Lillgammal Jul i Landeryds hembygdspark. Det är första gången vi står på denna marknad, men tror, och vet, att det är en riktigt trevlig tillställning. Denna julmarknad är lite mindre än gamla linköping, men har ett brett och genomtänkt utbud av lotterier, knallar och så kommer ju tomten dit så klart 😉 Landeryds hembygdspark är även värt att besöka för att njuta av miljön.

Gamla Linköpings Julmarknad lördagen 29/11 & söndagen 30/11
Läs mer – Extern länk

Lillgammal Jul i Landeryd lördagen 29/11 kl 11-17
Läs mer – Extern länk

Vad kommer att kunna hittas vid vår plats? Jo hjärtan med ljus, marschallhållare, trearmade ljusstakar och en hel del annat… du kan se lite av vår design på följande sida WS Design

Det här inlägget postades i Betong, Formgjuteriet, Formsilikon, Jul, Metallpulver, Ws Design, ws form och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *