Julmarknader

Då börjar det närma sig julmarknadstider och i år kommer vi stå på två stycken. Den första är Jul i Trädgårdsföreningen nu på lördag 23 november kl. 11-16 och den andra är Gamla Linköpings adventsmarknad lördagen 30 november och söndagen 1 december klockan 11-16 (här står vi på stora torget vid bageriet).
Kl. 11-16 kom gärna och hälsa på! På marknaderna kommer vi först och främst ha med våran egen design, men även lite hobbymaterial.

Som vanligt vill vi ge våra kunder och följare någonting extra. Därför ger vi även i år 20% rabatt på ditt köp om du nämner att du följer oss på blogg, Facebook eller webbutik! Detta erbjudande gäller endast på julmarknaderna. Det får bli en av våra julklappar till er. Det kommer fler!
Ni har väl förresten inte missat våran rimtävling? Där kan du vinna vad du vill i butiken genom att rimma på varan du vill vinna. Du hittar tävlingsinlägget på vår facebook eller på vår hobbywebbutiks hemsida, ws och company. Lycka till!

Det här inlägget postades i Betong, Butiken, Facebook, Jul, Mässor och marknader, Nordic Crystal Resin, Nyheter, Säsong, WS & Company - Webbutiken, Ws Design, ws form och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *