Jul hos WS

Nu är det november och även om det är lite i tidigaste laget att prata jul så har vi så smått börjat att julpynta våra sidor. Först och främst märks det i vår hobbywebbutik då vi idag har uppdaterat med nya varor och julklappstips. Det kommer att vara mycket händelser kring våra sidor under november och december. Det blir tävlingar, erbjudanden, julklappstips och annat kul. Mer om allt detta senare. Besök gärna www.wsochcompany.se och titta på alla nyheter. I vår fysiska butik är det inte jul ännu, men det är på väg där med!

WS Form jul

Klart vår logga skulle ha en luva också

En liten notis om kurser också. Vi har börjat att samla in intresseanmälan för formkurser mm på distans. För att anmäla ditt intresse för en sådan kurs maila oss på info@wsform.se. Här hittar du mer information om dessa nya kurser. Klicka här. I samband med detta har vi också tagit tag i att ordna med helgkurser. Helgkursen ska vara en kurs där ni får prova på det mesta inom formskapande och gjutning i många olika material. Använd samma mailadress om detta skulle vara av intresse för dig. Vi har tänkt att köra första helgkursen i slutet av mars, men än är ingenting bestämt. Ju fler intressanter vi får på detta ju troligare blir det att det blir av.

 

presentkort kurserVi har även börjat att sälja presentkort för våra kurser. Det har varit efterfrågat att ge bort en kurs. Klicka på bilden här intill för att komma till artikeln på ws och company. PS Snart uppdaterar vi även vårens kurstider, håll utkik i veckan.

Det här inlägget postades i Butiken, Erbjudanden, Jul, Nyheter, Tävlingar, WS & Company - Webbutiken, ws form och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *