Hjärta med valfri text

Detta hjärta var beställt som gjutform. Hjärtat skulle gjutas upp av kunden själv och sedan delas ut till nära och kära som ett minne av Lilly. När du beställer ett hjärta (eller någon annan form) av oss med egen text eller figur så går det till ungefär så här:

[list type=”check”]

  • Du skickar ett mail (eller ännu hellre ringer) till oss om vilken storlek du vill ha på hjärtat (litet, mellan eller stort) och med vilken text och figur du vill ha samt om det ska vara gjutform eller färdig produkt. (vi tillverkar färdiga produkter i betong, gips, formsten, resin eller plast mm)
  • Vi återkommer till dig inom någon dag med ett pris (hjärtat här över som då är en gjutform som går att använda många många gånger kostade kunden 460 kr inkl frakt)
  • När du sedan tackat ja så börjar vi jobba. Då skissar vi först upp motivet och texten så du får godkänna det innan vi fortsätter arbetet.
  • När allting är godkänt och klart och du känner dig nöjd så gör vi en modell som vi sedan graverar in motivet på (det går naturligtsvis bra att få det som skriven text i olika färger om du väljer ett färdigt hjärta)
  • Klart! Det tar c.a 1-2 veckor innan du kan hämta ut hjärtat på posten. Både som gjutform och färdig produkt.

[/list]
[quote align=”center” color=”#999999″]Denna lilla ”guide” hur det går till när du beställer ett hjärta gäller även när du beställer andra specialtillverkade gjutformar och produkter av oss. Vissa tar lite längre tid och vissa går lite snabbare[/quote]
lilly2Specialtillverkad gjutform hjärta

En del väljer att vilja ha lite fler skisser och bilder av oss så allting blir som de tänkt sig. En del vill hellre vi tar hand om allt ”ni kan ju det där bäst” : -) Kundkontakten är a och o för oss. 

Här hittar du alla våra kontaktuppgifter

Det här inlägget postades i Formverkstaden, Gjutformar -latex, latex, Silikon, Tillverkning, Uncategorized, ws form och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *