Gjutnät och marksten

Gjuta betong trädgård nät

Ett smidigt och snabbt sätt att fixa en snygg trädgårdsgång är att använda sig av ett gjutnät.

Kortfattat kan man säga att man placerar nätet på marken och fyller på med betong. Sedan jämnar man till ytan så den blir slät och snygg. Därefter lyfter man upp nätet och placerar det bredvid den första gjutningen. Man lyfter alltså nätet medans betongen fortfarande är blöt och därför behöver man ha en ganska tjock blandning. Ett snabbare sätt att fixa en gång eller annan stensättning är nästan inte möjlig. Dessutom är det även väldigt billigt!
I vår webbutik och butik finns det olika markstenar, trädgårdsplattor, väggbeklädnader, allt som gjutform.

Alla kan gjuta! Det är faktiskt inte speciellt svårt att gjuta egen marksten, trädgårdsplattor och väggstenar. I dessa formar går det snabbt och urtagningen är väldigt enkel. Vi skickar med instuktioner vid varje beställning som förklarar hur du gjuter på bästa sätt. En annan fördel med att gjuta själv är att man kan anpassa färgen på stenen. Vill man ha lite ljusare blandar man i vitt färgpigment till betong och vill man ha lite mörkare så blandar man i svart färgpigment till betong. Vill man ha en annan färg går det också bra, vi har gult, rött, brunt, grönt, vitt och svart färpigment till betong. Man kan även blanda de olika färgerna för att uppnå ännu fler.

PS: Nu har vi öppnat upp för mängdrabatt. Köp fler och styckpriset blir billigare. Är du intresserad av ännu större mängder eller bli återförsäljare? Kontakta oss. Här hittar du alla kontaktuppgifter du behöver.

Det här inlägget postades i Betong, Gjutformar -plast, Marksten, Trädgård, Trädgårdsplattor, WS & Company - Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *