Formsilikon i sikte!

För dig som vill gjuta dina egna jiggar till fiske, för dig som vill gjuta i resin eller pollyplast, för dig som vill gjuta i gips, för dig som vill gjuta i betong, nu är snart formsilikonet tillbaka på hyllorna.

Silikonet är ett multifunktionellt silikon, precis som tidigare, den enda förändringen är att del B (härdaren) numera är blå. Detta gör att det är betydligt lättare att se när blandningen av de båda delarna är klar. Man behöver alltså inte stå och blanda för länge och inte heller riskerar man att man blandar för kort tid. När hela blandningen är homogent blå är det klart.

Nytt är även att vi kan erbjuda silikonet i större förpackningar för dig som använder dig av mycket silikon till ett fördelaktigare kilopris. Formsilikon är namnet och det är precis vad det är. Ett superenkelt, slitstarkt silikon att gjuta av saker och skapa formar med.

Formsilikon säljes via vår butik i Linköping på Roxengatan 9-11 med ingång från Kolfallsgatan 2 eller via vår webbutik WS och Company. Klicka här för att komma till artikeln. (bevaka artikeln för att få e-post när den finns i lager igen)

Hos oss hittar du inte ”bara” formsilikon utan även andra material att skapa formar med. Vi har gjutsand för riktigt heta material, kroppssilikon för avgjutningar mot hud (som även är perfekt när man vill gjuta av känsliga material), livsmedelssilikon för att gjuta choklad och bakverk med,  latex som är ett perfekt material för att skapa gjutformar till betong med, alginat som används för att gjuta av frukter, mot hud och kropp. Här finns även gjutmaterial som modellgips, formgips, syntetiskt gips, formsten, resiner mm.

Välkommen till WS och Company

Formsilikon ws och company

Det här inlägget postades i Betong, Formsilikon, Produkter, WS & Company - Webbutiken, ws formsilikon och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *