Formgjuteriet – Nya bloggen är uppe

Vi har tidigare skrivit om att formverkstaden och vår egen design kommer att bli tilldelad en egen sida. Den sidan kommer att heta www.formgjuteriet.se och nu är det bara någon eller några dagar kvar innan den sidan publiceras. Bloggen har dock funnits uppe en tid nu. Adressen till bloggen är www.formgjuteriet.com.

WS Form kommer fortfarande finnas kvar, men blir mer inriktad på vårt eget produktsortiment som till exempel färgpigment för betong, WS Formsilikon och Nordic crystal resin samt vår hobbywebbutiks sortiment WS och Company. Vi flyttar alltså ut vår egen design och våra specialprojekt. WS Form är starkt förknippat med just hobbywebbutiken så översikten kommer bli mycket enklare när den här förändringen är genomförd. Dessutom får vi en webbutik för vår egen design vilket är superspännande tycker vi!

Formgjuteriet är alltså våra egna designade produkter, våra specialjobb vi gör åt privatpersoner och företag, kroppsavgjutningar i form av handavgjutningar och mycket annat. Formgjuteriet kan du redan nu följa via:

Blogg
Instagram
Facebook
Pinterest

 

Det här inlägget postades i Formgjuteriet, Formverkstaden, Ws Design och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *