Butiken stängd under vecka 35 och byter adress

ws form flyttarDå har vi kommit så långt i vår flytt att vi ska börja packa ner butiken/kontor och lager. Därför kommer butiken (inte webbutiken, den är öppen precis som vanligt) under vecka 35 och om allt går som det bör så ska vi öppna upp igen på ny adress vecka 36. Den nya adressen är Roxengatan 9-11, 58273 i Linköping. Det är gamla Linkopia -huset, med ingång bakifrån. Sväng in vid Tvättexperten. Det kommer upp skyltar mot Roxengatan sinom tid. Butiken kommer att fungera lite annorlunda mot den renodlade butiken på Nya Tanneforsvägen 26 som vi haft eftersom den slås ihop med vår verkstad. Det kommer dock gå minst likabra att komma dit och handla. Dessutom kommer vi där även han varor från vårt nya sortiment ws design till salu och så kan du ju som vanligt komma dit bara för att prata, dricka kaffe eller varför inte prova på våra resiner, silikoner, klämma och känna eller diskutera idéer : ) Ett plus i kanten är att vi äntligen har rejält med parkeringsplatser.

[quote align=”center” color=”#999999″] Ny adress från och med vecka 36. Roxengatan 9-11, 582 73 Linköping[/quote]
Så under vecka 35 är det alltså stängt i den fysiska butiken. Vi ses vecka 36 igen! När inflyttningsfesten blir av vet vi inte ännu, men gissar på senhösten.
Vi kommer att börja ta in anmälningar till detta event snart. Det kommer bli presentation av oss och vad vi gör och kan göra för dig. Det kommer finnas mycket produkter att titta på. Vi kommer även ha provapåstationer där man kan gjuta betong, prova resiner, silikon, latex och mycket andra kreativa saker. Självklart blir det också mycket prat och käk! Hoppas vi ses snart!

Det här inlägget postades i Butiken, Nyheter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *