Betongkurs, resinkurs och formkurs

Vi har haft kurser i betong, resin (smyckestillverkning) och formkurser i snart två år. Under denna tid har vi verkligen lärt oss ett och annat och våra kurser har utvecklats mycket med tiden. Från upplägg av kurserna till utrymmen och kursmaterial. I och med flytten av vår verkstad blir kurserna ännu roligare. Nu kan vi ta emot större grupper, alla kurser får egna rum och vi har utökat sortimentet av kursmaterial.

Vi har ett upplägg på kurserna som vi följer, men samtidigt så anpassar vi din upplevelse efter dina förkunskaper. Om det är någonting speciellt som du vill lära mer om så går det bra att skriva dit det i kursanmälan. Om det skulle vara någonting som är svårt att gå genom på en vanlig kurs så erbjuder vi även specialkurser.

[quote align=”center” color=”#999999″]Dags för en ny hobby eller utveckla ditt kunnande i höst? Välkommen på kurs hos WS Form i våra nya lokaler på Roxengatan 9-11 i Linköping[/quote]

På vår kursida finns mer information om kurserna och här även hitta kursdatum för hösten/vintern 2013. Klicka här för att komma dit!

Ps: Vi har även gruppbokningar, barnkalas och kurser på annan ort, välkomna!

Caroline Kursledare ws form

Caroline, kursledare – WS Form

 

Det här inlägget postades i betongkurs, formkurs, Kurser, resinkurs, ws form och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *