Betongkurs i Linköping

Gjuta en pall betong kursNu är det nya kursupplägget för 2015 klart. Vår betongkurs har hamnat mer i fokus och även med en del nyheter. En av de större nyheterna i betongkursen är att man kan få gjuta av sin hand under kursen och sedan gjuta betong eller gips i formen för att återskapa en kopia av handen i 3d. Detta är ett frivilligt tillägg i kursen och påverkar inte det andra förutom att det tar en liten stund att gjuta av handen, ca 30 minuter med blandning och uppfyllnad. Handavgjutningen kostar 300 kronor extra.

Det här är 4e året vi håller kurser och kurserna blir mer innehållsrika för varje år som går. Här kan du som gjutit mycket i betong lära dig mer och du som vill börja gjuta i betong får en god grund att bygga vidare på. Kurserna utgår från dina förkunskaper och du får gärna komma med idéer vad du vill lära dig mer om på kursen. Vissa vill lära sig mer om att gjuta markstenar och trädgårdsplattor, andra vill bygga skålar och den tredje vill göra en kul pall. Valet är ditt och vi hjälper dig med det du önskar. Det enda undantaget är större saker som statyetter, större bord och bänkar mm. Då har vi specialkurser för detta. Om du har en speciell idé, nämn gärna den vid kontakt med oss så får vi undersöka om det är möjligt! Som sagt behöver man inte ha några förkunskaper, du behöver inte ens veta vad du vill skapa på betongkursen, vi hjälper och inspirerar dig!

Det är inte bara själva gjutningen man får lära sig. Kursen är uppdelad till två tillfällen 2*3 timmar och vid andra tillfället tar vi ut våra kreationer och lär oss ytbehandla. Kanske vill du rosta ditt verk, få det att likna ärgad koppar, kanske lacka, vaxa eller någonting helt annat. Vi har mycket kreativa ting du kan använda dig av för att förhöja dina verk.

PS: Alla kursdeltagare har även 25% rabatt på gjutformar i latex, silikon och plast, färger, betongvax, betonglack och mycket annat du hittar i vår webbutik. Titta gärna in i webbutiken www.wsochcompany.se och inspireras av hela vårt sortiment.

Klicka här för att komma till vår kurssida!

Gruppbokningar och aktiviteter går även detta bra att boka. Möhippa, arbetskollega, kalas eller andra events, här finns alltid någonting kul att göra. Annorlunda event möhippa gjut av kroppenKanske vill man gjuta av sina händer eller någonting helt annat, skapa formar, gjuta gips eller betong eller varför inte skapa smycken i resin. Hör med oss! Vi har alltid roliga förslag på vad man kan hitta på. Välkommen på ett annorlunda event!

Klicka här för att komma till vår kontaktsida

Varmt välkommen på kurs eller event hos oss. Vi har bra lokaler i Tornby i Linköping och vi gör allt för er upplevelse ska bli den bästa!
Med vänlig hälsning, Jonas & Caroline – WS Form

Det här inlägget postades i Betong, Betongdesign, betongkurs, formkurs, Handavgjutning, Kroppsavgjutningar, Kurser, WS & Company - Webbutiken, ws form och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *